Corona: durf te vragen/helpen

door admin
corona virus

In deze tijd van het coronavirus kunnen we als buurt veel steun aan elkaar hebben. Veel mensen kunnen of durven door deze situatie niet naar buiten. Dit kan voor hen problemen opleveren, denk aan het uitlaten van een hond, het wegbrengen van vuilnis of het doen van boodschappen.

Wij beseffen dat er ook hulp initiatieven zijn via internet-platforms als Nextdoor maar wij zijn juist deze actie gestart omdat niet iedereen bij Nextdoor of andere platformen is aangesloten. Wij willen graag zoveel mogelijk onderling, voor en door directe buurtgenoten realiseren.

Wij willen een platform bieden om vraag en aanbod van hulp bij elkaar te brengen

Kun je hulp gebruiken of wil je iets voor buurtgenoten doen die hulp nodig hebben, meld je dan aan op: www.vriendenvandebakenes.nl (rechts bovenin op de homepage via “contact”) en laat een bericht achter. Als je geen toegang hebt tot internet, bel of stuur dan een berichtje naar het telefoonnummer: 06 48 2553 44 (direct mailen kan ook naar bakenescorona@gmail.com ). Wij, Karin en Mariëlle, gaan dan voor je aan de slag. We gaan zorgvuldig en discreet met informatie om, gebruiken het alleen voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van hulp tijdens deze coronavirus periode.

17 maart 2020 – Karin en Mariëlle