Gluren bij de Buren op twee locaties in Bakenes

door admin

Mini-concerten, cabaretoptredens en dansvoorstellingen; dat kun je verwachten in Haarlemse woonkamers op zondag 4 februari 2024. Dan is er weer een editie van het festival Gluren bij de Buren. Het concept van het evenement is simpel: door heel Haarlem zijn optredens. Niet in een concertzaal zoals bij de stadsschouwburg, maar gewoon thuis bij bewoners. Aangezien in woningen natuurlijk minder bezoekers passen dan in de stadsschouwburg of phil., geniet je hier van een kleinschalig optreden. In de Bakenes staan twee optredens op het programma.

Tania
Bakenessergracht 50C
13:30 – 15:00 – 16:30 uur

We hebben een kans in het leven om te leven, dus Tania probeert het beste te doen. Vanuit Syrië naar hier gevlucht. In de hoop op een beter leven. Ze begon haar gevoeligheid op een mooie manier weer te geven. Zoals blijkt in haar vier gedichtenbundels. Daarin geeft ze blijk van haar gevoel, emotie en kunnen.

Nes
’t Krom 44
12:00 – 13:30 – 15:00

Nes is al tien jaar een begrip in de Nederfolk scene. Door hun muzikale oeuvre heen loopt een rode draad van historische belevenissen vanuit de Westfriese roots van de broers Steltenpool – die sinds 2015 worden ondersteund door bassist Rowan Parry – naar een thuis in het nu in een wereld die op drift is.