Hart Werk & Kunst naar één locatie

door admin

Eind november moest Hart Werk en Kunst, het dagactiviteitencentrum van de Hartekamp op de Bakenessergracht, reorganiseren omdat de huur van een van de twee locaties afliep. De activiteiten op nummer 65 moesten na 19 jaar op deze locatie worden overgeheveld naar de locatie in het park in Heemstede op de grens van Bennebroek, of naar nummer 50 op de gracht.

Het Textielatelier, de Kaarsenmakerij en de afdeling Creatief verhuisden – samen met een nieuwe horeca-gelegenheid naar Heemstede. Het Houtbewerkings- en Keramiekatelier, plus het Schildersatelier zitten nu aan de even kant van de Bakenessergracht. Samen met het winkeltje, de kunstuitleen en de expositieruimte overigens.

Gemiddeld werken er nog ruim twintig bewoners van de Hartekamp met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, vaak ook met gedrags- of psychiatrische problematiek, en soms een fysieke beperking op werkdagen in Haarlem. Winkel en expositieruimte zijn voor iedereen geopend van maandag tot en met vrijdag, tussen 09.30 – 12.30 uur, en van 13.30 tot 15.30 uur.