Nieuwe aflevering Hap & Stap zaterdag 7 oktober

door admin

We gaan weer lekker eten samen. En daarbij andere, gezellige buurtbewoners ontmoeten aan tafel. Op zaterdag 7 oktober komen we om 17.00 uur bij elkaar voor de aftrap van de jaarlijkse Hap & Stap culinaire trip door de buurt.

Wat is de formule?

  • Ontvangst met een bubbel en een amuse.
  • Tijdens 3 of 4 rondes (afhankelijk van het aantal deelnemers) ben je ‘ad random’ te gast bij één van de andere gastvrouwen/gastheren in de buurt.
  • Eén ronde ontvang je zelf eters aan tafel bij jou thuis.
  • Handig is om als gastheer/gastvrouw eten voor te bereiden op voorgerecht-formaat. Kies voor gerechten die snel en eenvoudig zijn op te dienen.
  • Stellen worden niet bij elkaar ingedeeld (behalve als je dat graag wil als je gasten ontvangt).
  • Als alle rondes achter de rug zijn, komen we opnieuw met zijn allen bij elkaar voor koffie of thee en wat lekkers voor toe.

Meld je uiterlijk 1 oktober a.s. aan via dit mailadres.

Hap & Stap 2023 kan uiteraard alleen maar slagen als voldoende deelnemers zich aanmelden. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een betaalverzoek waarmee betalen heel gemakkelijk is.

Belangrijk bij inschrijven

Geef even aan of je vegetariër bent, of niet al te ingewikkelde andere dieetwensen hebt. Als je je als koppel inschrijft, geef dan aan wie gastvrouw/gastheer is. Of dat jullie samen de buurtbewoners zullen ontvangen. Hoeveel eters wil/kan je ontvangen (minimaal 5/maximaal 8). Tot 7 oktober om 17.00 uur!

Organisatie: Frank Ras en Linda van Baar